Wij van GenG zijn dealer van Dolmar.

Dolmar is dé specialist in professioneel tuingereedschap. In ons complete aanbod tuinmachines vindt u de beste materialen, die u eenvoudig online kunt bestellen. Van grasmaaiers tot verticuteermachines, van heggenscharen tot kettingzagen: alles om het leven van de tuinierende mens zo aangenaam mogelijk te maken. Bij Dolmar stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van onze machines. U weet dus zeker dat u bij Dolmar altijd professioneel tuingereedschap bestelt.

Slimme technologie

Dankzij ons moederbedrijf, Makita, kunnen wij u de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en tuingereedschap bieden. Makita en Dolmar lopen al jaren voorop als het gaat over milieubewuste, innovatieve producten voor het onderhoud van uw tuin. Zo ontwikkelde Makita bijvoorbeeld de Lithium-ion technologie, die nu beschikbaar is voor een groot aandeel van het Dolmar-assortiment.

Professioneel advies over ons tuingereedschap

Hebt u vragen over ons tuingereedschap? Niet helemaal zeker welke apparatuur het beste bij uw klus past? Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren over onze apparaten, zodat u er veilig mee aan de slag kunt. Bezoek ons of neem contact met ons op.