geng probeerdagen

GenG Probeerdagen 2018

Tijdens deze GenG Probeerdagen kunt u verschillende nieuwe producten proberen. Bijvoorbeeld de rups versnipperaar, maar ook de Balfor wip zaag voor het zagen van stammen tot wel 30 cm doorsnede. Ook verschillende accu kettingzagen van Ego en Toro. We laten ook verschillende nieuwe Toro producten zien stobben frees om boomstronken weg te frezen in de grond een doorzaaier en verticuteermachine van Toro.

Ook hebben we acties op onze voorraad modellen loopmaaiers en alle voorraad modellen Shindaiwa machines, alleen tijdens de GenG Probeerdagen 15% korting bij directe betaling.
Er is een opruimhoek met producten tot 50% korting veelal snoeigereedschappen en overjarige producten.

Data en tijden

– Vrijdag 6 april: 14:00 tot 20:00
– Zaterdag 7 april: 10:00 tot 16:00

Van plan om te komen? Meld u aan via het Facebook evenement.

Uitleg over robotmaaiers

Deze dagen zullen we ook diverse robotmaaiers presenteren, zodat u precies kunt zien wat deze maaimachines voor uw gazon kunnen betekenen.
wiper robotmaaier
Klik op deze link: Wiper robotmaaiers, om meer te weten te komen over de prestaties van Wiper Professional.

Toro Dingo Werktuigdrager

Met de compacte Toro Dingo Werktuigdrager kunt u elke klus eenvoudig uitvoeren. Tijdens de probeerdagen kunt u deze machine met verschillende werktuigen proberen. Denk aan een waterleiding of stroomkabel door de grond trekken op een diepte van 60 cm door middel van de Toro trilploeg, zonder al te veel schade. Of u kunt een boomstronk weg frezen. Interesse in een demonstratie?

Toro Dingo probeerdagen

Toro Dingo probeerdagen 1

Toro Zero Turn

De zitmaaiers van Toro zijn zeer wendbaar. Ideaal om het gras te maaien rondom bomen en andere landschapselementen. Deze grasmaaiers zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en zeer krachtig. Voor langdurige prestaties.

EGO

EGO staat tegenwoordig bekend als de draadloze specialist. Het bedrijf behoort tot de grootste gereedschapsproducenten ter wereld en maakt deel uit van een internationaal productiebedrijf. Ook de producten van EGO zijn een goede keuze. Het draadloze EGO Power+ Systeem levert de kracht van benzine, maar dan zonder lawaai, gedoe of dampen.

Shindaiwa

Probeer de nieuwe bosmaaier van Shindaiwa. Bewezen krachtiger, stiller en schoner.

Profiteer van scherpe acties

We hebben acties op onze voorraad modellen loopmaaiers en alle voorraad modellen Shindaiwa machines, alleen tijdens de GenG Probeerdagen 15% korting bij directe betaling.
Er is een opruimhoek met producten tot 50% korting veelal snoeigereedschappen en overjarige producten.

korting bij geng tuinmachines

Uiteraard staat er koffie of thee met wat lekkers voor u klaar!