header-wiper

Wiper professional robotmaaier

Wij als GenG Tuinmachines zijn officieel full service dealer van Wiper Professional robotmaaiers. Van advies, installatie en full service contract kunt u bij ons terecht.
De Wiper Professional Robotmaaiers zijn zeer geschikt voor grote oppervlakten van 2000 M2 tot en met 30.000 M2  denk hierbij aan voetbalvelden, fairways, golfbanen en openbare ruimtes/parken.

Uitgelicht: Voetbalvelden en golfbanen

Lees snel meer over:
Voetbalvelden Golfbanen

Ook kunnen we er voor zorgen dat uw robotmaaier onder de grond verdwijnt:

Wiper professional modellen

We lichten 5 Wiper Professional modellen uit, namelijk de F50, P70, Yard 101S, Yard 102S en de Yard 301S met connect module.

F 50 tot 5000m2                 7 uur werken per dag aan 1 gesloten dus niet laden tussendoor
P 70 tot 7000m2                 7 uur werken per dag aan 1 gesloten dus niet laden tussen door
Yard 101S tot 10.000m2   6 uur werken per dag aan 1 gesloten dus niet laden tussen door
Yard 102S tot 20.000m2  11 uur werken per dag aan 1 gesloten dus niet laden tussen door
yard 103S tot 30.000m2   11 uur werken per dag aan 1 gesloten dus niet laden tussen door

Bovenstaande maairobots beschikken over de connect module, Geolocalisatie, Geofence Alarm en Slimme Partitionering. Dit betekend dat de robot altijd in verbinding staat met uw smartphone, de maairobot zelf in kaart brengt wat wel en niet gemaaid is en beveiligt voor diefstal (track en trace 24/7). Met een handige app kunt u al deze professionele Wiper maairobots beheren en aansturen.

Pluspunten van de Yard modellen:

  1. 3 maai messen die onafhankelijk zijn van elkaar dus maximaal resultaat zelfs op oneffen terrein.
  2. Accu capaciteit 60 Ah Li-ion tot 11 uur maaien op 1 acculading, maximale tijd dat de robot niet op het gras is.
  3.  Carbon kap
  4. Hellingen tot 45 %
  5. Gepatenteerde achterwielen voor uitstekende grip op alle terreinen, ook op natte oppervlaktes
  6. Maaisysteem met voor geprogrammeerd Pad. Een kaart kan worden vastgesteld op het moment van de installatie waarmee de maairobot paden en parallelle lijnen kan genereren om het te maaien gebied in de korts mogelijke tijd te maaien.
  7. Maaisysteem met slimme partities De maairobot maakt en slaat virtuele kaarten op van het te maaien gebied en onthoudt de gebruikte werktijden voor elk gebied.

 

Heeft u interesse?
Neem kontakt op en we gaan samen kijken naar de juiste oplossing voor u te maaien sportvelden. voetbalvelden, golfbaan, fairways, driving range en grote parken.
Middels ons full service contact bent u altijd operationeel. Van advies, installatie en onderhoud van de Wiper Professional maairobots kunt u bij ons terecht.

Over Wiper professional robotmaaier

Bekijk onze speciale Wiper professional pagina voor sportvelden, golfbanen en openbare velden. Voor meer informatie de brochure van Wiper of bekijk de website van de fabrikant: https://wiperprofessional.it/?lang=en