header-toro

Toro

Voor Toro grasmaaiers bent u bij GenG Tuinmachines aan het juiste adres. Toro heeft een brede lijn tuinmachines van talud/zweefmaaier tot zero turn turbo diesel grasmaaiers. Toro staat bekend om selectieve distributie, marktgerichte prijsstelling, unieke ideeën, uitgekiende programma’s en gepatenteerde recycler-technologie.

Toro (zero turn) zitmaaier

De zitmaaiers van Toro zijn zeer wendbaar. Ideaal om het gras te maaien rondom bomen en andere landschapselementen. Deze grasmaaiers zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en zeer krachtig. Voor langdurige prestaties.

Toro Dingo werktuigdrager

Met de compacte Toro Dingo werktuigdrager kunt u elke klus eenvoudig uitvoeren. Denk aan een waterleiding of stroomkabel door de grond trekken op een diepte van 60 cm door middel van de Toro trilploeg, zonder al te veel schade. Of u kunt een boomstronk wegfrezen. Interesse in een demonstratie? Neem contact op.

Toro Dingo werktuigdrager

Toro gazonmaaier

De gazonmaaier van Toro heeft drie belangrijke functies. De grasmaaiers zijn productiever, veelzijdiger en gebruiksvriendelijker. De maaikwaliteit is optimaal door het recycler-maaisysteem. De grasmaaiers hebben verschillende opvangsystemen en sommige modellen passen zich automatisch aan, aan uw loopsnelheid.

Toro-grasmaaiers-geng-tuinmachines-1

Toro zweefmaaier

Voor topprestaties is er de Toro zweefmaaier. De oplossing om oevers en glooiend gebied te onderhouden.

Voor elke gebruiker is er een toro gazonmaaier. Wij adviseren u graag over de best passende grasmaaier. Neem contact op voor meer informatie of een demonstratie.

Toro catalogus

Bekijk hier de catalogus van Toro voor professioneel gebruik: Toro Professional.
Bekijk hier de catalogus van Toro voor particulier gebruik: Toro Particulier.

Toro dealer

GenG is officieel Toro dealer. Wilt u meer informatie over Toro? Kijk op de Toro website.

Toro grasmaaiers video