header-ambrogio-robotmaaier

Tech line robotmaaiers

GenG Tuinmachines verkoopt alle modellen van Tech line.

Herkend u dit; u wilt dat uw gras altijd gemaaid wordt, maar

  • u heeft geen tijd.
  • u wilt een nieuwe grasmaaier, maar u weet niet welke
  • u maakt ruzie over wie het gras moet maaien

Dan is een Tech line robotmaaier een goede optie! U hoeft geen gras meer op te ruimen, bespaard tijd en bij tuinen vanaf 2000 M2 ook geld besparen.
De Tech line robotmaaier maait op 1 of 2 accu ladingen afhankelijk van het model en type tuin het gazon elke dag. De Tech line robotmaaier kan ook met regen maaien. Samen met u stellen we de maaitijden in.

Voordelen

De robotmaaiers van Tech line hebben een lange levensduur, laag batterijverbruik en maken weinig lawaai. De maaiers kunnen tot wel 12 uur maaien op één acculading! Daarnaast kan de werktijd geoptimaliseerd worden dankzij de sensoren voor gemaaid gras. Verder hoeft u geen gras meer op te ruimen en bespaart u tijd. Bij oppervlakten vanaf 2000 m2 bespaart u zelfs geld met een Tech line robotmaaier! Daarnaast bespaart u natuurlijk ook de personeels- en brandstofkosten van een reguliere grasmaaier.

Hoe werkt het?

De maaiers maaien het gras autonoom en automatisch. De maaicycli worden afgewisseld met oplaadbeurten door middel van geprogrammeerde werkintervallen. Daarnaast geniet u van het mulching effect als u gebruik maakt van een Tech line robotmaaier. Hierbij wordt het grasmaaisel gebruikt als constante ‘natuurlijke meststof’ die de weerstand van het gazon verhoogt.

 

Proces plaatsing Tech line robotmaaier

We komen (bij twijfel) kijken in de tuin om de juiste model te adviseren. De installatie is per model verschillend, maar gemiddeld neemt dit een dag in beslag. Tijdens deze dag leggen we de afbakeningskabel met een kabellegger 3 tot 5 cm in de grond onder de grasmat. We plaatsen het laadstation op het gazon, bij voorkeur ergens in de hoek van het gazon. Hiervoor is een een stopcontact (230V) en een droog plekje binnen 8 meter van het laadstation nodig voor het kastje.

Voor het eerste jaar hebben we gratis nazorg. (Schades uitgesloten.)

 

Uitgelicht: Tech line robotmaaiers voor sportvelden

De robotmaaiers van Tech line zijn het perfecte hulpmiddel voor het maaien van grote oppervlaktes, zoals sportvelden. De Ambrogio L400 Elite is zelfs de enige robotmaaier op de markt die een oppervlakte van 30.000 m2 aankan! Lees meer

meer informatie over de Tech line robotmaaiers?

Wilt een meer informatie over deze producten of een demonstratie? Neem dan contact op met ons.

Bekijk de website van GenG Maairobots.

Afbeeldingen Tech line robotmaaiers

ambrogio-robotmaaier-1
ambrogio robot maaier L 200 Black G en G Tuinmachines Leerdam

 

Kabellegger

GenG maairobots legt de afbakeningskabel een paar cm in de grond onder de grasmat met deze kabellegger, zodat u geen last heeft tijdens het verticuteren.

kabellegger afbakeningskabel G en G Tuinmachines