Zucchetti robotmaaiers voor grotere oppervlakten

De Zucchetti robotmaaiers zijn ontworpen om grote sportvelden, golfbanen en openbare parken te maaien. Met deze maairobots is uw veld of gebied altijd onder controle. Dankzij de handige connect module en een professional app zijn deze maairobots perfect te managen. We bieden 6 modellen van 5.000 m2 tot 30.000 m2.

Nieuw: De aanschaf van uw maairobot(s) kan ook onder voorbehoud van goedkeuring middels een lease contract aangeboden worden.

Voor meer informatie bekijkt u de GenG maairobot site.

Plaatsing robotmaaier

Proces plaatsing GenG Maairobot

GenG verzorgt het hele plaatje: van advies, voorbereidingen, installatie
en onderhoud met de juiste service. Wij garanderen een kort gemaaid veld!

ambrogio
maaier-loop

stap 1

persoonlijk advies

We komen kijken bij het sportveld om het juiste model te adviseren

maaier-loop

stap 2

Installatie: Aanleg afbakeningskabel

De installatie is per model verschillend maar neemt gemiddeld een dag in beslag. Tijdens deze dag leggen we de afbakeningskabel met een kabellegger 3 tot 5 cm in de grond. Zo’n 50 cm uit de buitenste grasrand/bebording.

maaier-loop

stap 3

Installatie: Plaatsing laadstation

We plaatsen het laadstation op het gras, naast het sportveld. Hiervoor is een spatwater dicht plaatsje nodig met een stopcontact (230V) binnen 8 meter van het laadstation.

maaier-loop

stap 4

Maaitijden instellen

Wij stellen samen met u de maaitijden in.

stap 5

Gratis nazorg gedurende het eerste jaar

Gedurende het eerste jaar geniet u van gratis nazorg (schades uitgesloten).

afbeeldingen

Wiper 1Wiper 2Wiper 3

referenties

v.v. Heukelum

“Wij zijn als voetbalvereniging sinds april 2016 in het bezit van een abrogio 400 de luxe. Veld ligt er keurig bij en hebben er weinig omkijken naar. Doordat het gras dagelijks kort gehouden wordt door de maaier wordt er daardoor meer nieuw gras ontwikkeld en hebben we een veel dichtere grasmat gekregen. Daarbij is de service van onze leverancier met een woord TOP. Bij een eventuele storing zijn ze direct ter plaatse en wordt het opgelost. Verder prima nazorg en ook leverancier van div. tuinmachines waar al veelvuldig gebruik van hebben gemaakt.”

ambrogio referentie

meer informatie over de Zucchetti robotmaaiers?

contact

ambrogio