Tech line robotmaaier

Wij als GenG Tuinmachines zijn officieel full service dealer van Zucchetti/ Tech line robotmaaiers. Van advies, installatie en full service contract kunt u bij ons terecht.
De Tech line Robotmaaiers zijn zeer geschikt voor grote oppervlakten van 2000 M² tot en met 30.000 M² denk hierbij aan voetbalvelden, fairways, golfbanen en openbare ruimtes/parken.
Per 1 januari 2019 zijn wij er een bedrijf naast gestart GenG maairobots, daarom zult u veel linkjes zien die door gewezen staan naar de GenG maairobot site.

Uitgelicht: Voetbalvelden en golfbanen

Lees snel meer over:
Voetbalvelden Golfbanen  Grote en kleine gazons

Ook kunnen we er voor zorgen dat uw robotmaaier onder de grond verdwijnt:

Zucchetti professional modellen

We lichten een paar Zucchetti modellen uit.

tot 5000m2                 7 uur werken per dag aan 1 gesloten dus niet laden tussendoor
tot 7000m2                 7 uur werken per dag aan 1 gesloten dus niet laden tussen door
tot 10.000m2   6 uur werken per dag aan 1 gesloten dus niet laden tussen door
tot 20.000m2  11 uur werken per dag aan 1 gesloten dus niet laden tussen door
tot 30.000m2   11 uur werken per dag aan 1 gesloten dus niet laden tussen door

Bovenstaande maairobots beschikken over de connect module, Geolocalisatie, Geofence Alarm en Slimme Partitionering. Dit betekend dat de robot altijd in verbinding staat met uw smartphone, de maairobot zelf in kaart brengt wat wel en niet gemaaid is en beveiligt voor diefstal (track en trace 24/7). Met een handige app kunt u al deze Zucchetti maairobots beheren en aansturen.

Pluspunten van de Tech line modellen:

  1. 3 maai messen die onafhankelijk zijn van elkaar dus maximaal resultaat zelfs op oneffen terrein.
  2. Accu capaciteit 60 Ah Li-ion tot 11 uur maaien op 1 acculading, maximale tijd dat de robot niet op het gras is.
  3.  Carbon kap
  4. Hellingen tot 45 %
  5. Gepatenteerde achterwielen voor uitstekende grip op alle terreinen, ook op natte oppervlaktes
  6. Maaisysteem met voor geprogrammeerd Pad. Een kaart kan worden vastgesteld op het moment van de installatie waarmee de maairobot paden en parallelle lijnen kan genereren om het te maaien gebied in de korts mogelijke tijd te maaien.
  7. Maaisysteem met slimme partities De maairobot maakt en slaat virtuele kaarten op van het te maaien gebied en onthoudt de gebruikte werktijden voor elk gebied.

 

Heeft u interesse?
Neem contact op en we gaan samen kijken naar de juiste oplossing voor u te maaien sportvelden. voetbalvelden, golfbaan, fairways, driving range en grote parken.
Middels ons full service contact bent u altijd operationeel. Van advies, installatie en onderhoud van de Zucchetti maairobots kunt u bij ons terecht.

Over Zuchetti robotmaaier

Bekijk onze speciale modellen pagina voor sportvelden, golfbanen en tuinen. Voor meer informatie de brochure van Techline of bekijk de website van de fabrikant: Techline/Zucchetti