SABO loopmaaiers

SABO benzine gazon loopmaaiers zijn betrouwbaar en hebben een overtuigende kwaliteit. Ze zijn eenvoudig te starten en te bedienen.
Het SABO TurboStar™ zorgt voor een optimaal maairesultaat onder alle weercondities. Zelfs nat gras wordt opgelicht en perfect gemaaid.

Het maaimes bestaat uit één stuk en is gesmeed uit hoogwaardig veerstaal onder de strengste veiligheids- en productie-eisen.
Bijna al onze maaiers zijn uitgerust met centrale maaihoogteverstelling. Aangezien ieder mens en gazon verschilt, is de duwboom meervoudig individueel aan te passen.

Alle SABO gazonmaaiers worden door verschillende testinstituten, zoals TUV en DLPF* continu getest en met het GS-teken wat staat voor geteste veiligheid voorzien.
Ook zijn er accu gazon loopmaaiers.

Over SABO

Achter het merk SABO staan niet alleen uitstekende tuinmachinesmachines, maar vooral een hechte gemeenschap van gemotiveerde personen. Deze begint bij de onderneming SABO zelf en komt via alle afdelingen en onze dealerpartners bij de klanten terecht.
Een van de SABO-principes is duidelijke communicatie. Van ontwikkeling en productie in Gummersbach tot verkoop via de SABO-dealer. De lijnen zijn kort, iedereen kan face to face met elkaar praten. Deze stijl wordt in de praktijk gebracht, ook over de ondernemingsgrenzen heen tot bij de klant. De basis voor een levendige ondernemingscultuur en voor producten die aan de allerhoogste eisen voldoen.

Daarom heeft het productieprincipe bij SABO eigen regels. Hier wordt kwaliteit niet bevolen, maar bewust uitgewerkt en is daarmee het doel van iedere afzonderlijke werknemer. Dat heet actief meedenken, verder dan de eigen werkplek en werkgebied. Zo zorgen alle werknemers bij SABO er iedere dag voor, dat kwaliteit geen uitzondering blijft. Normale collega’s worden partners op het werk en een deel van de grote SABO-familie.

Constructie, montage en verkoop

SABO-grasmaaiers worden in Gummersbach (Duitsland) geconstrueerd en ontwikkeld. Van de eerste ontwerptekening tot het uiteindelijke gebruik van de machine in uw tuin neemt de nodige tijd. Talrijke test- en controleprocedures moeten de machines doorstaan in de ontwikkelingsfase.
De montage van alle afzonderlijke onderdelen van bijvoorbeeld een grasmaaier vindt plaats in de productiehallen in Gummersbach. Voordat de afzonderlijke onderdelen in de productie gemonteerd worden, wordt gecontroleerd of ze aan de strenge kwaliteitseisen voldoen. In iedere SABO-maaier zit standaard de ervaring van meer dan zes decennia.
Het resultaat is zichtbaar en merkbaar: Meer veiligheid, meer vermogen, meer betrouwbaarheid: gewoon alles wat men van een goede partner kan verwachten.

Meer over SABO

Benieuwd hoe dit in z’n werk gaat? Neem dan contact op met ons.
Wilt u meer informatie over SABO? Bekijk dan de website via deze link.