Pellenc Helion Alpha stokheggenschaar Met deze krachtige stokheggenschaar van Pellenc kunt u ergonomisch werken tot wel 6 uur op 1 accu lading, deze stokheggenschaar kunt gebruiken i.c.m. uw oude Pellenc baterijen of met de nieuwe lijn losse Alpha accu’s. Neem gerust contact op voor een demo of meer informatie. 0345- 64 21 64 of stuur een appje naar 06-12 97 25 31

 

 

 

Bekijk onze scharen hier in onze webshop!

 

PELLENC tuingereedschap

PELLENC is pionier van de Lithium-ion technologie en “brushless” motoren en heeft zich sinds 2008 als leider weten te plaatsen op de markt van professioneel elektrisch gereedschap met “nul uitstoot” voor het onderhouden van groenvoorzieningen en stedelijke gebieden. Deze twee technologieën maken een einde aan rechtstreekse uitstoot van broeikasgassen en zorgen voor een sterke vermindering van de geluidsoverlast. Dit is positief voor het comfort van de gebruikers, de nieuwe vereisten van duurzame ontwikkeling en een uitstekend economisch rendement.

Gereedschappen

  • Grasmaaiers

De grasmaaiers van PELLENC zijn ontwikkeld met als enige oogmerk de werkomstandigheden van de gebruikers te verbeteren. De grasmaaiers zijn uiterst makkelijk te bedienen, te transporteren, hebben een ongeëvenaarde kracht en bieden een onberispelijke knipkwaliteit voor alle soorten maaiwerk.

  • Bladblazer

De bladblazer van PELLENC is met zijn bescherming tegen stof en vocht, ontworpen om lang mee te gaan. Deze bladblazer voldoet onder alle weersomstandigheden aan de behoeften van professionals.

  • Heggenscharen

PELLENC heeft meerdere soorten heggenscharen. De HELION heggenscharen zijn gereedschappen die inspelen op uw behoeften op het gebied van kracht en snijkwaliteit. De uitlaatgasvrije werking en lichtheid laten de gebruiker comfortabel werken aan het onderhoud van heggen en sierbomen.

Een aantal eigenschappen van de HELION heggenscharen zijn:
– Verwisselbare messensets voor bij slijpen of het gebruik van een kortere of langere messenset
– Draaibaar handvat
– Tot wel 2 dagen snoeien in combinatie met ULB 1100
– Robuuste messen
– Instelbare messnelheid
– Hoge messnelheid voor een strak resultaat
– Geen uitlaatgassen
– Stille werking

  • Bosmaaier

De bosmaaier van PELLENC is ontworpen voor dagelijks onderhoud of intensief maaien en voldoet aan de behoeften van de meeste veeleisende gebruiker. Verschillende werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd doordat er meerdere snijkoppen beschikbaar zijn.

  • Schoffelmachines

De unieke schoffelmachine van PELLENC biedt een ruime keuze aan toepassingen voor het bewerken van de bodem en het verwijderen van onkruid. Door de lichtheid en stabiliteit van de schoffelmachine is deze makkelijk te gebruiken en kan deze snel gebruikt worden tussen beplantingen, zowel in de diepte als aan het oppervlakte.

  • Snoeizaag

De snoeizaag van PELLENC is uitgerust met de nieuwste innovaties, heeft een groter draaimoment en is de lichtste op de markt.

  • Kettingzaag

De kettingzaag van PELLENC is uniek. Door zijn gewicht en unieke ontwerp wordt veelzijdig gebruik mogelijk. Deze snoeizaag onderscheidt zich door zijn compactheid, zorgvuldigheid en de kwaliteit van het snoeiwerk.

  • Snoeischaren

De lichte snoeischaar van PELLENC biedt de gebruiker een perfect snijvermogen en werkkwaliteit. Deze snoeischaar is voor iedereen makkelijk te gebruiken en heeft een grote snoeidiameter. Dit zorgt ervoor dat de snoeischaar veel comfort biedt bij het snoeien.

GenG Tuinmachines verkoopt alle modellen van PELLENC.
Bekijk de website van PELLENC.

Wilt een meer informatie over deze producten of een demonstratie? Neem dan contact op met ons.

pellenc-demo-geng-tuinmachinespellenc-geng-tuinmachines