Onderhoud Tuinmachines

Onderhoud van de machine is belangrijk. Zo voorkomt u al een groot deel van technisch uitval. Maar ook niet onbelangrijk het maaimes. Deze moet bijvoorbeeld scherp en gebalanceerd zijn. U voorkomt zo schade aan de machine door trillingen. En een mooi gemaaid gazon zonder gele punten.

Reparatie Tuinmachines

Voor reparatie aan uw tuinmachine en gereedschap kunt u ook bij GenG Tuinmachines terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een botte ketting van uw kettingzaag of u trekt het starterkoordje af van de bladblazer, heggenschaar, bosmaaier etc. Uw waterpomp verpompt niet goed meer het water naar uw sproeiers. Kortom er zijn genoeg van zulk soort storingen.

Deze repareert GenG Tuinmachines graag voor u. Zowel op locatie als bij ons in de werkplaats. Hierbij scheelt het weer als u de jaarlijkse onderhoudsbeurten uit laat voeren bij GenG Tuinmachines.
Deze punten worden dan uitvoerig gecontroleerd.

GenG Reparatie

GenG Tuinmachines vindt snelheid van de reparatie een belangrijk onderdeel, even uw ketting tussen door slijpen. We proberen dit mits de drukte het toelaat “even” te doen.
Mocht u gelijk verder willen met de machine dan kunnen we ook iets betekenen met onze leenmachines of onze verhuurlijn. U kunt in ieder geval verwachten dat wij met de juiste oplossing komen met de juiste snelheid.

GenG Tuinmachines heeft hierin 10 jaar ervaring. De basiskennis van GenG Tuinmachines is echter al wat langer geleden. Deze is opgedaan bij Bakker en Brouwer in Schoonrewoerd.

reparatie-tuinmachines

Wat zijn de kosten

De kosten zijn verschillend elke machine heeft een ander opbouw van onderdelen. Maar het volgende kunt u van ons verwachten:

  • Het uurtarief wat wij hanteren is €57.34 inclusief btw
  • Diagnosestelling inclusief prijsopgaaf (alleen op verzoek) €25,- inclusief btw
  • Niet gerepareerd retour na diagnosestelling prijsopgaaf €25,- inclusief btw

Periodiek onderhoud

Vanaf de maand november beginnen we aan de jaarlijkse onderhoudsbeurten. Tot en met april. De tuinmachine(s) word bij u thuis opgehaald* of u brengt ze zelf, schoongemaakt en krijgt een service beurt in de werkplaats. Als deze klaar is wordt de machine weer terug gebracht* of zetten wij ze klaar om op te halen. Wilt u uw machine heel de winter bij ons laten staan? Dat kan! Hier zitten wel stallingskosten aan verbonden.

Maak nu een afspraak voor onderhoud aan uw tuinmachines

Dan zijn uw machines weer in goede conditie zijn voor het nieuwe seizoen. We halen* uw grasmaaier, loopmaaier, duwmaaier, frontmaaier, zero turnmaaier, bosmaaier, zitmaaier, frontmaaier en elk ander soort tuinmachine (ongeacht merk/leeftijd) op en brengen hem ook weer terug.

* Voor het halen en brengen van uw machines brengen wij wel kosten in rekening.