Onderhoud Tuinmachines

Onderhoud van de machine is belangrijk. Zo voorkomt u al een groot deel van technisch uitval. Maar ook niet onbelangrijk het maaimes. Deze moet bijvoorbeeld scherp en gebalanceerd zijn. U voorkomt zo schade aan de machine door trillingen. En een mooi gemaaid gazon zonder gele punten.

GenG Tuinmachines heeft hierin 10 jaar ervaring. De basiskennis van GenG Tuinmachines is echter al wat langer geleden. Deze is opgedaan bij Bakker en Brouwer in Schoonrewoerd.

onderhoud-tuinmachines

Periodiek onderhoud

Vanaf de maand november beginnen we aan de jaarlijkse onderhoudsbeurten. Tot en met april. De tuinmachine(s) word bij u thuis opgehaald* of u brengt ze zelf, schoongemaakt en krijgt een service beurt in de werkplaats. Als deze klaar is wordt de machine weer terug gebracht* of zetten wij ze klaar om op te halen. Wilt u uw machine heel de winter bij ons laten staan? Dat kan! Hier zitten wel stallingskosten aan verbonden.

Maak nu een afspraak voor onderhoud aan uw tuinmachines

Dan zijn uw machines weer in goede conditie zijn voor het nieuwe seizoen. We halen* uw grasmaaier, loopmaaier, duwmaaier, frontmaaier, zero turnmaaier, bosmaaier, zitmaaier, frontmaaier en elk ander soort tuinmachine (ongeacht merk/leeftijd) op en brengen hem ook weer terug.

* Voor het halen en brengen van uw machines brengen wij wel kosten in rekening.